Return to site

Is strategie nog relevant?

Strategie is een proces. Het is iets dynamisch. Geen vastliggend eindpunt dat, eens vastgelegd, niet meer kan veranderen. Het gaat over het blootleggen van het toekomstige potentieel van uw organisatie. Iets waar uw klant de waarde van erkent. Iets waar uw werknemers/partners goesting voor voelen om aan bij te dragen.

 

Wij geloven dat een gedeelde visie op een waardevolle toekomst het startpunt is van het goed functioneren van iedere organisatie. Het startpunt ook voor eigenaarschap (“ownership”) binnen uw organisatie. Het is de brandstof die mogelijk maakt om ‘creatieve’ spanningen tussen departementen te overbruggen en synergieën te creëren. Een handleiding voor creativiteit. Het laat toe om keuzes te maken. Het is deel van het levenslang leren van uw mensen en een belangrijk deel van wat je als leider wil neerzetten…

 

In een tijd van snelle verandering, in zowel markt als technologisch landschap, is strategie een belangrijk bindmiddel. Als uw organisatie weet waar het voor staat, dan herkent men verandering gemakkelijker. Kan men deze verandering gemakkelijker vertalen in een opportuniteit. En kan men gemakkelijker draagvlak vinden voor mogelijke oplossingen. Hoe uitdagend ook.

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly